Na een sessie merk ik dat ik ontspannen ben en mijn lijf en gevoelens bewuster waarneem. Dan kan ik er beter naar luisteren.

Informatie voor
LEDEN

Waarom lid worden van de VVH?

  • Vergoeding uit aanvullende verzekering

  • Lobby politiek en zorgverzekeraars

  • Herkenbaarheid beeldmerk GZ-Haptotherapeut

  • Klacht- en tuchtregeling (Wkkgz)
  • Collectiviteitskorting op verzekeringen
  • Promotie

  • Ondersteuning bij praktijkvoering

  • Contact met collega’s in VVH Community

  • Op de hoogte van actuele ontwikkelingen

  • Informatie op Mijn VVH

‘Mijn VVH’, agenda en online winkel

Als lid van de VVH krijg je toegang tot Mijn VVH. In dit besloten gedeelte kun je allerhande informatie vinden die niet openbaar is, zoals vergaderstukken van algemene ledenvergaderingen, een voorbeeld van betalingsvoorwaarden of behandelovereenkomst. Ook krijg je toegang tot de VVH Community, waar je met collega's in contact kunt komen en een besloten of open groep kunt starten om kennis en informatie uit te wisselen, of een discussie kunt starten.

In de Agenda staat het nascholingsaanbod dat is goedgekeurd. Je kunt hier zien wat er de komende periode wordt aangeboden en het aantal punten dat je kunt halen.

Er is ook een winkel waar je folders en andere producten van de VVH tegen kostprijs kunt bestellen. Deze producten kun je gebruiken om in je wachtruimte te leggen, of bij verwijzers in de buurt.

VVH: kwaliteitskeurmerk

De VVH streeft als landelijke beroepsvereniging van GZ-Haptotherapeuten naar behoud en versterking van de positie van haptotherapie in de (eerstelijns) gezondheidszorg. Dat betekent dat we erop toezien dat onze leden – opgenomen in het Kwaliteitsregister van GZ-Haptotherapeuten – voldoen aan alle hierbij passende hoge eisen op het gebied van kennis, kundigheid en professionaliteit.

Vereniging van Haptotherapeuten (VVH)

Stempel GZ geregistreerd Haptotherapeut

De VVH beheert het register van erkende GZ-Haptotherapeuten. Ze ziet toe op naleving van kwaliteitseisen, werkt aan verbeteringen en stimuleert wetenschappelijk onderzoek.

Meer over de VVH

Ondernemersvaardigheden

Haptotherapeut worden

De VVH staat garant voor de kwaliteit van de beroepsuitoefening van de GZ-Haptotherapeut. Zo behouden we onze positie in de gezondheidszorg. Het wil zeggen dat, als je haptotherapeut wilt worden, je over relevante kennis moet beschikken en de juiste (voor)opleiding hebben gedaan.

Opleidingseisen

Starten van een eigen praktijk

Voordat je kunt beginnen met je eigen praktijk, valt er veel te regelen. Op het gebied van inrichting van je praktijkruimte, belastingen, inschrijving Kamer van koophandel en andere zaken. Hier lees je meer over praktische richtlijnen, administratieve en wettelijke verplichtingen

Jouw praktijk op orde

Ondernemersvaardigheden

Je bent als zorgaanbieder ook ondernemer. Dat houdt in dat je je administratie op orde hebt en je cliënten goed informeert. Maar ook dat je je netwerk opbouwt met met huisarts(en) en POH-er(s) en dat je kijkt of er lokaal of regionaal activiteiten zijn waar je je kunt presenteren of bij kunt aansluiten.

Je eigen bedrijf runnen

Eerste Keucheniusstraat 35 H
1051 HP Amsterdam

T +31 (20) 488 7116
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het bureau is telefonisch bereikbaar op maandag en woensdag van 10:00 - 12:00 uur.

©2021 VVH | Jouw privacy | Colofon