Sinds 11 mei zijn de praktijken voor haptotherapie weer open. De afspraken kunnen doorgaan wanneer zowel de haptotherapeut als ook de cliënt geen symptomen van het Covid-19 virus heeft. De haptotherapeut zal u hierover enkele vragen stellen. Daarnaast zullen er een aantal regels gelden die de verspreiding van het virus zoveel mogelijk moeten voorkomen. Per praktijksetting kunnen deze regels verschillen en hierover wordt u door uw haptotherapeut ingelicht.

4DKL onderzoek Haptotherapie (pilotonderzoek)

Merk:
Productcode: 14
Beschikbaarheid: 185
Gewicht: 100.00g
Afmetingen: 0.00cm x 0.00cm x 0.00cm

Prijs: € 3.75

Beschikbare opties

* Selecteer aantal:

Klabbers G.A. (2010), 4DKL onderzoek Haptotherapie, een pilot van tien (10) GZ-Haptotherapeuten die vanuit hun praktijk werkzaam zijn in de eerstelijns gezondheidszorg in Nederland, Uitgeverij Haptotherapie Nederland.
ISBN / EAN: 978-947-1-10-8152

De pilot met de 4DKL als meetinstrument binnen de praktijk Haptotherapie geeft inzicht in factoren waarmee de GZ-Haptotherapeut rekening dient te houden bij de behandeling van zijn / haar cliënten en geeft een indicatie van het resultaat van de behandeling. Er is gewerkt met een nulmeting voorafgaand aan de intake en een nameting aan het begin van de achtste (8e) behandeling, waarbij de scores Distress, Depressie, Angst en Somatisatie in beeld zijn gebracht en het verschil tussen de scores is geanalyseerd. Uit de onderzoeksgegevens van deze pilot blijkt dat een verhoogde score Distress, Depressie, Angst en/of Somatisatie veelvuldig voorkomt in de praktijk Haptotherapie (pilot: 76%) en bij de nameting blijkt een afname daarvan met 78%. Er is met deze pilot een goede start gemaakt met het gebruik van dit meetinstrument binnen de praktijk Haptotherapie, waarvan de uitkomsten een verdere opzet van een 4DKL onderzoek Haptotherapie rechtvaardigen.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.
Schrijf een recensie
SlechtUitstekend
Verificatie code *
Facebook commentaar
FACEBOOK


CONTACTGEGEVENS

Bezoek- en postadres:
Eerste Keucheniusstraat 35 H
1051 HP Amsterdam

T +31 (20) 488 7116
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Privacyverklaring

Het bureau is telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 09:00 - 12:00 uur.