Sinds 11 mei zijn de praktijken voor haptotherapie weer open. De afspraken kunnen doorgaan wanneer zowel de haptotherapeut als ook de cliënt geen symptomen van het Covid-19 virus heeft. De haptotherapeut zal u hierover enkele vragen stellen. Daarnaast zullen er een aantal regels gelden die de verspreiding van het virus zoveel mogelijk moeten voorkomen. Per praktijksetting kunnen deze regels verschillen en hierover wordt u door uw haptotherapeut ingelicht.

Postoperatieve Haptotherapie (casuïstiek)

Merk:
Productcode: 8
Beschikbaarheid: 95
Gewicht: 100.00g
Afmetingen: 0.00cm x 0.00cm x 0.00cm

Prijs: € 3.75

Beschikbare opties

* Selecteer aantal:

Postoperatieve Haptotherapie na een laparoscopische electieve sigmoidresectie bij een patiënt met een diverticulitis betreft een specifieke postoperatieve situatie die beschreven wordt door een therapeut die genoemde operatie zelf aan den lijve heeft ervaren en daarmee in staat is om een indruk te geven vanuit twee perspectieven, namelijk vanuit zowel de beleving van een patiënt als vanuit de professionele visie van een therapeut. Dit artikel is reeds in oktober 2009 gepubliceerd in het tijdschrift Haptonomisch Perspectief en is oorspronkelijk bedoeld voor collega's, maar bleek gaandeweg ook door cliënten veelvuldig te worden bestudeerd, derhalve volgde deze separate uitgave.

De auteur besluit zijn artikel met de conclusie: "Empathische zorg betekent vanuit haptonomische perspectief zeer veel meer dan alleen een prettig ervaren behandeling, want het levert namelijk een wezenlijke bijdrage aan het herstel van de patiënt, indien deze als mens niet geobjectiveerd wordt en mede door de juiste haptotherapeutische interventies kan een patiënt zich gemakkelijker herstellen van een operatie en zijn leven daardoor adequaat hervatten en vervolgen."

Klabbers G.A. (2010), Uitgeverij Haptotherapie Nederland, ISBN / EAN: 978-90-815247-3-5

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.
Schrijf een recensie
SlechtUitstekend
Verificatie code *
Facebook commentaar
FACEBOOK


CONTACTGEGEVENS

Bezoek- en postadres:
Eerste Keucheniusstraat 35 H
1051 HP Amsterdam

T +31 (20) 488 7116
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Privacyverklaring

Het bureau is telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 09:00 - 12:00 uur.