Vanaf maandag 11 mei mogen de praktijken voor haptotherapie weer open. De afspraken kunnen doorgaan wanneer zowel de haptotherapeut als ook de cliënt geen symptomen van het Covid-19 virus heeft. De haptotherapeut zal u hierover enkele vragen stellen. Daarnaast zullen er een aantal regels gelden die de verspreiding van het virus zoveel mogelijk moeten voorkomen. Per praktijksetting kunnen deze regels verschillen en hierover wordt u door uw haptotherapeut ingelicht.

Haptotherapie bij burn-out

Merk:
Productcode: 5
Beschikbaarheid: 42
Gewicht: 375.00g
Afmetingen: 0.00cm x 0.00cm x 0.00cm

Prijs: € 15.00

Zes GZ-Haptotherapeuten bieden in deze publicatie een kijkje in hun keuken. Het hart van het boek bestaat uit vier casubeschrijvingen van een herstelproces na burn-out. Verder treft u (wetenschappelijke) inzichten aan over burn-out en ons stresssysteem. Vanzelfsprekend biedt de publicatie achtergrondinformatie over haptonomie en haptotherapie, en over wetenschappelijk onderzoek dat relevant is voor dit vakgebied.

De client die bij een haptotherapeut is (geweest) kan veel herkennen in de opgenomen casuistiekbeschrijvingen. De (potentiele) verwijzer krijgt inzicht in het specifieke aanbod van de haptotherapeut voor mensen met burn-out. (Aspirant-)haptotherapeuten kunnen de betrokken professionaliteit herkennen en in dit boek verdieping vinden.

Het boek sluit af met een rode draad van haptonomische kenmerken van mensen met burn-out en het haptotherapeutisch behandelaanbod.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.
Schrijf een recensie
SlechtUitstekend
Verificatie code *
Facebook commentaar
FACEBOOK


CONTACTGEGEVENS

Bezoek- en postadres:
Eerste Keucheniusstraat 35 H
1051 HP Amsterdam

T +31 (20) 488 7116
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Privacyverklaring

Het bureau is telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 09:00 - 12:00 uur.